OVER ONS

Autobedrijf van der Laan Brouwer is al sinds jaar en dag een begrip voor Citroën eigenaren. Het bedrijf is in 1967 mede opgericht door Wim van der Laan. Destijds lag de nadruk op onderhoud en verbetering van de Citroën DS en SM. Om ervoor te zorgen dat de eigenaren van deze Citroëns konden blijven genieten van hun auto’s, zijn bij ons diverse creatieve oplossingen bedacht en ontwikkeld. Bijvoorbeeld het apparaat om veerbollen mee te vullen, de hydraulische kettingspanner en de elektronische ontsteking voor de SM. Ook de halfautomatische vijfbak voor de DS en de talloze speciale gereedschappen om reparatietijden te verminderen, zijn bij ons tot stand gekomen.

Gelukkig heeft Wim van der Laan zijn gedegen kennis overgedragen aan een nieuwe generatie monteurs. Richard van der Beek en René Brouwer zijn thuis in elk type Citroën. Of het nu gaat om de oude modellen als de Traction, de 2CV, de DS of de SM of juist de moderne typen als C1 tot en met C6: onze medewerkers weten wat zij doen. Daarnaast hebben ze een gedegen kennis van andere automerken; vaklieden van formaat dus!

Autobedrijf van der Laan Brouwer staat voor vakmanschap, duidelijkheid en service. Komt u vooral eens kijken; u bent van harte welkom!

TEAM

René Brouwer – Eigenaar, Monteur
Richard van der Beek – APK Keurmeester en 1e Monteur